06-13142808 / 033-2456921 info@hopschoon.nl

Loungeset

of terraskussen reinigen

Loungeset of terraskussen reinigen

Je terras na elk seizoen weer vullen met een schone loungeset en frisse terraskussens is natuurlijk wenselijk! En als Hop Schoon dat ook nog eens goed, vakkundig én voor een zeer scherpe prijs kan reinigen is de keuze natuurlijk snel gemaakt!

Unieke reinigingsmethode

Mede door de specialistische reinigingsmodule en professionele machines kan Hop Schoon als enige in Nederland een zogeheten ‘door en door’ reiniging aanbieden. Deze unieke procedure zorgt voor een verbluffend en fris eindresultaat. Tevens worden de kussens na reiniging voorzien van een vuilafstotende beschermlaag, op deze wijze zal het vuil zich minder hechten en zijn de kussens beter beschermd tegen vuil!

Klantenkring

Hop Schoon reinigt voor zowel particulieren als voor diverse restaurants, cafés, vakantieparken, hotels, pretparken en bungalowparken de loungesets en terraskussens.

Loungeset/terraskussens reinigen

Vanaf € 8,50
Inclusief vuilafstotende behandeling

‘door en door’ reiniging als enige in Nederland!
Na reiniging netjes verpakt
Meer dan 35 jaar ervaring!

 

‘De kussens van mijn loungeset afgelopen zomer laten reinigen doordat een kat uit de buurt een aantal keer erop heeft geplast. Het stonk ontzettend en ik baalde enorm gezien de kussens ook op maat zijn gemaakt voor onze loungeset! Maar gelukkig zijn mijn kussens dankzij Hop Schoon weer netjes gewassen, hartelijk dank! Ik was even bang dat ik ze kon weggooien!’

Van de Pol, Nijkerk

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw loungeset of terraskussen!