033-2456921 info@hopschoon.nl

Bootkappen en buiskappen
reinigen

 Bootkap of buiskap laten reinigen en impregneren

Bootkappen en buiskappen hebben nogal wat te verduren van zout en zand. Maar ook van atmosferisch vuil, vogelpoep, vliegjes, algen en andere agressieve vervuiling. Ook de waterdichtheid van de kappen neemt behoorlijk af.

Door regelmatige vakkundige reiniging én impregnatie zal het vuil zich minder hechten aan de vezels van de kappen. Dit verkleint de kans op scheuren en andere beschadigingen aan jouw kostbare boot- en buiskap aanzienlijk. Daarnaast worden de boot- en buiskappen vuilafstotend én waterafstotend gemaakt en dit allemaal voor maar € 15,- per m² !

Boot- en buiskap reinigen

De boot- en buiskappen en tevens boottenten worden bij Wasserij Hop Schoon professioneel gewassen. De kappen ondergaan tweemaal een wasprocedure. Het eerste wasproces richt zich voornamelijk op de algen en het tweede wasproces richt zich voornamelijk op schimmels en ander vuil. Hierna worden de kappen gecontroleerd en desnoods nog een keer gewassen. Na de reiniging worden de kappen geïmpregneerd, de boot- en buiskappen krijgen hierbij een vuil- en waterafstotende beschermlaag. Daarna gaan de kappen onze uitgebalanceerde droogkamers in. Als het droogproces is voltooid worden de kappen netjes in plastic verpakt en zijn ze weer klaar voor een nieuw vaarseizoen!

Je kunt je boot- en buiskappen elke werkdag tussen 09:00 – 17:00 uur bij onze wasserij in Nijkerk brengen en ophalen, je hoeft dus geen afspraak te maken!

Heb je een bootkap of buiskap wat groter is dan 20 m² ? Stuur ons dan even een e-mail of bel ons!

Jachtzeilen en bootkussens reinigen

Naast boot- en buiskappen kunnen wij ook jachtzeilen en bootkussens reinigen!

Bootkappen en buiskappen reinigen kosten

Wassen én impregneren slechts € 15,- per m²
Na reiniging netjes verpakt
Meer dan 35 jaar ervaring!
   


Zelf je bootkappen en buiskappen schoonmaken?

Helaas krijgen wij regelmatig beschadigde boot- en buiskappen binnen, doordat men zelf met een hogedrukreiniger en agressieve schoonmaakmiddelen aan de slag is gegaan. Het resultaat: kapotte kappen, beschadigde stiksels en blijvende strepen. Dus maak alsjeblieft géén gebruik van een hogedrukreiniger!

Wat je wel kan doen? Als de boot- en buiskappen bij ons zijn gewassen dan krijgen ze naast een waterafstotende beschermlaag ook een vuilafstotende beschermlaag. Hierdoor kun je je boot- en buiskappen regelmatig afspoelen met leidingwater, hang daarna je boot- en buiskappen uit en laat goed drogen.

Merk je bij het afspoelen dat het vuil zich makkelijker aan de kap blijft hechten? Dan is het tijd om je boot- en buiskappen professioneel te laten wassen, hierbij worden de boot- en buiskappen door en door gereinigd en na de reiniging wordt er een vuilafstotende én waterafstotende beschermlaag aangebracht. Waardoor het nieuwe vuil zich weer nauwelijks tot minder zal hechten aan de boot- en buiskappen.

En mocht je denken: professionele reiniging is vast duur. Absoluut niet! Voor slechts € 15,- per m² worden jouw boot- en buiskappen gewassen én vuil- en waterafstotend gemaakt! Zien we jouw boot- en buiskappen gauw?

Je kunt je boot- en buiskappen elke werkdag tussen 09:00 – 17:00 uur bij onze wasserij in Nijkerk brengen en ophalen, je hoeft dus geen afspraak te maken!

Klantenkring bootkappen en buiskappen wassen

Bij Wasserij Hop Schoon ben jij als particulier ook van harte welkom en kan ook jij profiteren van onze scherpe reinigingstarieven! Daarnaast reinigen wij de boot- en buiskappen voor diverse zeilenmakerijen, jachthavens, stomerijen en poetsbedrijven voor boten. Maar daarnaast ben jij als particulier ook van harte welkom, en kan ook jij profiteren van onze scherpe reinigingstarieven

Algemene voorwaarden
Het reinigen van artikelen is te alle tijden op eigen risico. Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van Hop schoon van toepassing, gedeponeerd bij de K.v.K. Gooi-, Eem- en Flevoland. www.hopschoon.nl/algemene-voorwaarden

 

“Via, via te horen gekregen dat ik mijn jachtzeil bij Hop Schoon kan laten wassen, mijn jachtzeil zat onder de weervlekken. Gelukkig heeft Hop Schoon mijn jachtzeil weer mooi schoon gekregen, mooi werk!”
Van de Akker, Almere

“Mijn bootkussens en bootkappen zijn weer prachtig schoon, laat het seizoen maar weer beginnen.”
Inge, Hilversum

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bootkap of buiskap!