033-2456921 info@hopschoon.nl

      Bootkussens reinigen

Bootkussens laten reinigen?

Je boot of sloep elk seizoen weer vullen met schone en frisse kussens is natuurlijk wenselijk! En als wasserij Hop Schoon dat ook nog eens goed, vakkundig én voor een zeer scherpe prijs kan reinigen is de keuze natuurlijk snel gemaakt!

 

Reinigingskosten bootkussens wassen

De reinigingsprijzen van bootkussens zijn variabel gezien de verschillende afmetingen en dikten. De reinigingskosten liggen gemiddeld op € 18,50 per kussen en dat is inclusief het aanbrengen van een vuilafstotende beschermlaag! Zien we jouw bootkussens gauw?

Je kunt je bootkussens elke werkdag tussen 09:00 – 17:00 uur bij onze wasserij in Nijkerk brengen en ophalen, je hoeft dus geen afspraak te maken!

Let op: wij wassen het gehele kussen door en door, dus de hoezen graag om de kussens laten.

Professionele reinigingsmodule bootkussens

Mede door de specialistische reinigingsmodule en professionele machines kan wasserij Hop Schoon als enige in Nederland een zogeheten ‘door en door’ reiniging aanbieden. De bootkussens ondergaan twee keer een wasprocedure. Hierna worden de kussens gecontroleerd en desnoods nog een keer gewassen. Na de reiniging krijgen de kussens een vuilafstotende beschermlaag. Op deze wijze zal het vuil zich minder hechten en zijn de kussens beter beschermd tegen vuil. Daarna gaan de kussens onze uitgebalanceerde droogkamers in. Als het droogproces is voltooid worden de kussens netjes in plastic verpakt en zijn ze weer klaar voor een nieuw vaarseizoen!

Jachtzeilen, bootkappen en buiskappen reinigen

Naast bootkussens kan wasserij Hop Schoon ook zeilen, bootkappen en buiskappen reinigen. De kosten hiervan bedragen € 15,- per m², dit is inclusief het aanbrengen van een vuil- en waterafstotende beschermlaag oftewel impregneren.

Bootkussens reinigen prijzen

Gemiddeld € 18,50 per kussen
Inclusief vuilafstotende behandeling!
‘door en door’ reiniging als enige in Nederland!
Na reiniging netjes verpakt
Meer dan 35 jaar ervaring!
 

Zelf bootkussens reinigen?

Helaas krijgen wij vaak bootkussens in de wasserij waarvan de hoezen gekrompen zijn, doordat men zelf de hoezen heeft geprobeerd te wassen. Hier kunnen ook wij helaas niets meer aan doen.

Goed om te weten: wij wassen als enige in Nederland het gehele kussen door en door. Dus breng het gehele kussen naar de wasserij. En mocht je denken: professionele reiniging is vast duur. Absoluut niet! De reinigingskosten liggen gemiddeld op € 18,50 per kussen en dat is inclusief het aanbrengen van een vuilafstotende beschermlaag!

Klantenkring bootkussen reinigen

Bij Wasserij Hop Schoon ben jij als particulier ook van harte welkom en kan ook jij profiteren van onze scherpe reinigingstarieven! Daarnaast reinigen wij de bootkussens voor diverse zeilenmakerijen, jachthavens, stomerijen en poetsbedrijven voor boten.

Algemene voorwaarden
Het reinigen van artikelen is te alle tijden op eigen risico. Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van Hop schoon van toepassing, gedeponeerd bij de K.v.K. Gooi-, Eem- en Flevoland. www.hopschoon.nl/algemene-voorwaarden

“Onze bootkussens brengen wij al een aantal jaar naar Hop Schoon in Nijkerk, wij zijn zeer tevreden over de reiniging en de wijze waarop onze bootkussens weer netjes verpakt terugkomen!”
Annet, Loosdrecht

“De buiskappen en bootkussens van mijn boot al een aantal keer laten reinigen bij Hop Schoon, altijd netjes en vlot gereinigd voor een nette prijs. Bedankt!”
Chiel, Laren

“Vanuit Amsterdam zowel onze bootkussens als onze kussens van de loungeset laten reinigen bij de firma Hop Schoon. Ze zijn weer prachtig schoon, wij komen zeker weer terug.”
De Groot, Amsterdam

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bootkussen