033-2456921 info@hopschoon.nl

       Topdekmatras reinigen

Topdekmatras laten reinigen

Topdekmatrassen zijn perfecte schuilplaatsen voor huisstofmijten. Het is warm, vochtig  en er is voldoende voedsel aanwezig. Een toename van de populatie huisstofmijten en bacteriën in huis en op het matras wordt vooral veroorzaakt door de betere isolatie van onze huizen, vaak ook in combinatie met centrale verwarming.

Betere nachtrust

Regelmatig je dekbed, hoofdkussen en topdekmatras laten reinigen levert niet alleen een betere en gezondere nachtrust op, het verlengt ook de levensduur van je dekbed en topdekmatras tot wel vijftig procent. Heb je last van allergieën of bent je astmatisch? Dan geldt het advies om je dekbed en topdekmatras eens per half jaar te laten reinigen. Voor een aangename en schone nachtrust volstaat één reiniging per jaar. Ook voor de reiniging van jouw dekbed en topdek ben je bij ons aan het juiste adres.

Reinigingskosten topper reinigen

  • Topdekmatras éénpersoons € 27,50 per stuk
  • Topdekmatras tweepersoons € 35,- per stuk

Dekbed en hoofdkussen wassen

Naast topdekmatrassen kan wasserij Hop Schoon ook de dekbedden en hoofdkussens wassen. Onderstaand onze scherpe prijslijst:

  • Dekbed éénpersoons € 15,50 per stuk
  • Dekbed tweepersoons € 18,50 per stuk
  • Dekbed wol € 23,50 per stuk
  • Hoofdkussen € 8,50 per stuk

Topdekmatras reinigen prijzen

Topdekmatras v.a. € 27,50
Dekbed v.a. € 15,50

Hoofdkussen € 8,50
‘door en door’ reiniging als enige in Nederland!
Na reiniging netjes verpakt
Meer dan 35 jaar ervaring!

 

Klantenkring

Bij Wasserij Hop Schoon ben jij als particulier ook van harte welkom en kan ook jij profiteren van onze scherpe reinigingstarieven! Daarnaast reinigen en wassen wij voor diverse hotels, pretparken, vakantieparken en bungalowparken de dekbedden, hoofdkussens en topdekmatrassen.

Algemene voorwaarden
Het reinigen van artikelen is te alle tijden op eigen risico. Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van Hop schoon van toepassing, gedeponeerd bij de K.v.K. Gooi-, Eem- en Flevoland. www.hopschoon.nl/algemene-voorwaarden

“Mijn topper laten reinigen bij Wasserij Hop Schoon, het topdek is weer heerlijk schoon. Bedankt! ”
Nienke, Amersfoort

“Topdekmatras, kussens en dekbedden al een aantal keer laten reinigen bij Hop Schoon, snelle service! ”
van de Zeeuw, Leusden

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw topdekmatras!