033-2456921 info@hopschoon.nl

Tuinkussens reinigen

Tuinkussens laten reinigen

Je terras na elk seizoen weer vullen met een schone en frisse tuinkussens is natuurlijk zeer wenselijk! En als wasserij Hop Schoon dat ook nog eens goed, vakkundig én voor een zeer scherpe prijs kan reinigen is de keuze natuurlijk snel gemaakt!

Reinigingskosten tuinkussens wassen

De reinigingskosten van kussens zijn variabel gezien de verschillende afmetingen. De prijzen liggen tussen de € 7,- en € 22,50 per kussen en dat is inclusief het aanbrengen van een vuilafstotende beschermlaag na reiniging. Zien we jouw tuinkussens gauw?

Je kunt je kussens elke werkdag tussen 09:00 – 17:00 uur bij onze wasserij in Nijkerk brengen en ophalen, je hoeft dus geen afspraak te maken!

Let op: wij wassen het gehele kussen door en door, dus de hoezen graag om de kussens laten!

Professionele reinigingsmodule tuinkussens

Mede door de specialistische reinigingsmodule en professionele machines kan wasserij Hop Schoon als enige in Nederland een zogeheten ‘door en door’ reiniging aanbieden. De kussens ondergaan twee keer een wasprocedure, Hierna worden de kussens gecontroleerd en desnoods nog een keer gewassen. Na de reiniging krijgen de kussens een vuilafstotende beschermlaag. Op deze wijze zal het vuil zich minder hechten en zijn de kussens beter beschermd tegen vuil. Daarna gaan de kussens onze uitgebalanceerde droogkamers in. Als het droogproces is voltooid worden de kussens netjes in plastic verpakt en zijn ze weer klaar voor een nieuw seizoen!

Tuinkussens reinigen door Hop Schoon

Tussen de € 7,- en € 22,50 per kussen
Inclusief vuilafstotende behandeling

‘door en door’ reiniging als enige in Nederland!
Na reiniging netjes verpakt
Meer dan 35 jaar ervaring!
 

Zelf tuinkussens schoonmaken?

Helaas krijgen wij vaak kussens in de wasserij waarvan de hoezen gekrompen zijn, doordat men zelf de hoezen heeft geprobeerd te wassen. Hier kunnen ook wij helaas niets meer aan doen.

Goed om te weten: wij wassen als enige in Nederland het gehele kussen door en door. Dus wij wassen niet oppervlakkig de hoezen. En mocht je denken: professionele reiniging is vast duur. Absoluut niet!  De reinigingsprijzen van kussens zijn variabel gezien de verschillende afmetingen. De prijzen liggen tussen de € 7,- en € 22,50 per kussen en dat is inclusief het aanbrengen van een vuilafstotende beschermlaag na reiniging. Zien we jouw tuinstoelkussens gauw?

Klantenkring

Bij Wasserij Hop Schoon ben jij als particulier ook van harte welkom en kan ook jij profiteren van onze scherpe reinigingstarieven! Daarnaast reinigen en wassen wij voor diverse restaurants, cafés, vakantieparken, hotels, pretparken en bungalowparken de tuinkussens.

Algemene voorwaarden
Het reinigen van artikelen is te alle tijden op eigen risico. Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van Hop schoon van toepassing, gedeponeerd bij de K.v.K. Gooi-, Eem- en Flevoland. www.hopschoon.nl/algemene-voorwaarden

‘De kussens van mijn loungeset afgelopen zomer laten reinigen doordat een kat uit de buurt een aantal keer erop heeft geplast. Het stonk ontzettend en ik baalde enorm gezien de kussens ook op maat zijn gemaakt voor onze loungeset! Maar gelukkig zijn mijn kussens dankzij Hop Schoon weer netjes gewassen, hartelijk dank! Ik was even bang dat ik ze kon weggooien!’
Van de Pol, Nijkerk

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw tuinkussens!