033-2456921 info@hopschoon.nl

Paardendeken wassen

Paardendekens laten reinigen

Waarom paardendekens wassen? Allereerst voor de gezondheid van jouw paard! Ongereinigde dekens zijn een broedplaats voor schimmels, bacteriën, parasieten en luizen welke huidirritatie en infecties kunnen veroorzaken bij paarden. Daarnaast zorgt een tijdige reiniging voor een aanzienlijk langere levensduur en voor kwaliteitsbehoud van jouw deken. Zweet, urine en mest van je paard verzwakken namelijk de kwaliteit van de deken waardoor de deken gemakkelijker kan scheuren. Tot slot zorgt een tijdige reiniging voor het behoud van de isolerende en ademende werking van de deken!

Wat maakt onze paardendekenwasserij uniek?

Naast het feit dat onze paardendekenwasserij beschikt over industriële wasmachines waarvan de wasprogramma’s en reinigingsmiddelen exact op paardendekens zijn afgesteld. Worden de paardendekens na de reiniging onder optimale omstandigheden gedroogd in een professionele droogkamer (niet in de droger!). Deze unieke droogkamer beschikt over een uitgebalanceerd ontvochtigingssysteem waarnaast de paardendekens tijdens het droogproces zelfs een ozonbehandeling krijgen! En dat allemaal voor maar € 14,50. 

Je kunt je paardendekens elke werkdag tussen 09:00 – 17:00 uur bij onze wasserij in Nijkerk brengen en ophalen, je hoeft dus geen afspraak te maken!

Paardendekens repareren

Naast het wassen van paardendekens, kunnen wij de paardendeken ook repareren. De kosten hiervan zijn lastig in te schatten, mochten de kosten boven de € 25,- uitkomen, dan word je eerst gebeld. De paardendekens worden zo praktisch mogelijk gerepareerd, wij repareren alleen schone dekens.

Denk bij reparaties aan:

  • Scheuren in dekens herstellen
  •  Kapotte borst- en singelsluitingen herstellen
  •  Loszittende staartflappen vastzetten
  •  Loszittende biezen vastzetten
  •  Singels vervangen
  •  Bilkoorden vervangen
  •  Gespen vervangen

Je kunt je paardendekens elke werkdag tussen 09:00 – 17:00 uur bij onze wasserij in Nijkerk brengen en ophalen, je hoeft dus geen afspraak te maken!

Paardendekens wassen prijzen

Paardendeken wassen € 14,50
Waterafstotende behandeling € 4,-

Zadeldekje reinigen € 4,50
Paardendekens en dekjes worden gedesinfecteerd!
Ook repareren wij paardendekens
Meer dan 35 jaar ervaring!

 

Deken wassen van uw paard

Bij Wasserij Hop Schoon ben jij als particulier ook van harte welkom en kan ook jij profiteren van onze scherpe reinigingstarieven. Daarnaast wassen wij voor diverse maneges, ruitershops, dierenspeciaalzaken, handelstallen, dressuurstallen, springstallen en pensionstallen de paardendekens en dekjes.

Algemene voorwaarden
Het reinigen van artikelen is te alle tijden op eigen risico. Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van Hop schoon van toepassing, gedeponeerd bij de K.v.K. Gooi-, Eem- en Flevoland. www.hopschoon.nl/algemene-voorwaarden

Ervaringen van klanten

“Mijn paardendekens laat ik al jaren hier bij Hop Schoon wassen, ik krijg ze altijd netjes en snel terug en ik vind het fijn dat ze per paardendekens netjes worden ingepakt, zo kan ik ze altijd mooi opbergen voor het nieuwe seizoen.”
Ilse, Nijkerkerveen

“Samen met stalgenoten laten wij onze dekens door Hop Schoon wassen, fijne en voordelige paardendekenwasserij! Paardendekens zijn weer vlot klaar en zijn altijd super schoon.”
Hanneke, Barneveld

“Super paardendekenwasserij! Dekens netjes in het plastic verpakt en een zeer nette prijs, en de reparaties worden ook netjes gedaan voor een nette prijs. Heel fijn!”
Helga, Lunteren

“De paardendekens en dekjes al een aantal keer bij paardendekenwasserij Hop Schoon laten wassen, super service en zeer nette prijs”
Van de Bunt, Nijkerk

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw paardendekens!