033-2456921 info@hopschoon.nl

   Vloerkleed reinigen

Vloerkleed laten reinigen

Wasserij Hop Schoon zorgt ervoor dat vloerkleden en tapijten deskundig worden gereinigd. Doordat wij vele honderden vloerkleden krijgen weten wij precies hoe wij jouw vloerkleed het beste kunnen reinigen. Bij ons wordt het vloerkleed eerst geanalyseerd op het type garen en het soort vervuiling, en hierop wordt er een speciale schoonmaakmethode voor jouw  vloerkleed samengesteld en uitgevoerd.

Reinigingskosten vloerkleed reinigen

De kosten bedragen € 14,50 per m² ongeacht of het een hoogpolig of laagpolig vloerkleed is, dit is inclusief het aanbrengen van een vuilafstotende beschermlaag!

Je kunt je vloerkleed elke werkdag tussen 09:00 – 17:00 uur bij onze wasserij in Nijkerk brengen en ophalen. Je hoeft dus geen afspraak te maken!

Klantenkring

Bij Wasserij Hop Schoon ben jij als particulier ook van harte welkom en kan ook jij profiteren van onze scherpe reinigingstarieven! Daarnaast reinigen en wassen voor diverse stomerijen, restaurants, theaters, scholen en kantoren de vloerkleden en tapijten.

Algemene voorwaarden
Het reinigen van artikelen is te alle tijden op eigen risico. Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van Hop schoon van toepassing, gedeponeerd bij de K.v.K. Gooi-, Eem- en Flevoland. www.hopschoon.nl/algemene-voorwaarden

Vloerkleed reinigen prijzen

€ 14,50 per m²
Inclusief vuilafstotende behandeling
Vakkundige reiniging
Na reiniging netjes verpakt
Meer dan 35 jaar ervaring!

 

“Ons tapijt laten reinigen bij Wasserij Hop Schoon, het tapijt is weer lekker fris en mooi schoon, super!”
Frank, Nijkerk

“Helaas had onze hond over het kleed geplast, gelukkig heeft Hop Schoon het kleed weer super schoon gekregen en is het kleed weer heerlijk fris!”
Anja, Voorthuizen

“De traploper, deurmat en tuinstoelkussens zijn weer netjes schoon dankzij Hop Schoon, bedankt en dat voor een zeer nette prijs!”
De Haan, Barneveld

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw vloerkleed!