033-2456921 info@hopschoon.nl

 

      Parasol reinigen

Parasol laten schoonmaken

Na elke seizoen je parasol weer schoon opzetten in de tuin of terras is natuurlijk wenselijk. En als Hop Schoon dat ook nog eens goed, vakkundig én voor een zeer scherpe prijs kan reinigen is de keuze natuurlijk snel gemaakt!

Je kan je parasoldoeken elke werkdag tussen 09:00 – 17:00 uur bij onze wasserij in Nijkerk brengen en ophalen, je hoeft dus geen afspraak te maken!

Klantenkring

Bij Wasserij Hop Schoon ben jij als particulier ook van harte welkom en kan ook jij profiteren van onze scherpe reinigingstarieven! Daarnaast reinigen en wassen wij voor diverse restaurants, cafés, hotels, vakantieparken en bungalowparken de parasoldoeken.

Algemene voorwaarden
Het reinigen van artikelen is te alle tijden op eigen risico. Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van Hop schoon van toepassing, gedeponeerd bij de K.v.K. Gooi-, Eem- en Flevoland. www.hopschoon.nl/algemene-voorwaarden

Parasoldoeken reinigen

Scherpe tarieven
Inclusief impregneren

Na reiniging netjes verpakt
Meer dan 35 jaar ervaring!

 

“Ik wist niet wat ik met mijn parasoldoeken aan moest, ze waren zo vies. Via een vriend bij Hop Schoon terecht gekomen. Mijn parasoldoek is onwijs schoon geworden, heel blij mee! Bedankt wasserij Hop Schoon!”
Lars, Zeewolde

“Onze parasoldoek laten reinigen, hij is weer Hop Schoon!”
V.d Hoek, Nijkerk

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw parasol!