033-2456921 info@hopschoon.nl

   Caravankussens reinigen

Caravankussens laten reinigen

Wat te doen met je caravankussens na de vakantie? Na elk seizoen je caravan weer vullen met schone en frisse kussens is natuurlijk wenselijk. En als wasserij Hop Schoon dat ook nog eens goed, vakkundig én voor een zeer scherpe prijs kan reinigen is de keuze natuurlijk snel gemaakt!

Reinigingskosten caravankussens wassen

De reinigingsprijzen van caravankussens zijn variabel gezien de verschillende afmetingen en dikten. De reinigingskosten liggen gemiddeld op € 18,50 per kussen en dat is inclusief het aanbrengen van een vuilafstotende beschermlaag! Zien we jouw caravankussens gauw?

Je kunt je caravankussens elke werkdag tussen 09:00 – 17:00 uur bij onze wasserij in Nijkerk brengen en ophalen, je hoeft dus geen afspraak te maken!

Let op: wij wassen het gehele kussen door en door, dus de hoezen graag om de kussens laten.

Professionele reinigingsmodule caravankussens

Door de specialistische reinigingsmodule en professionele machines kan wasserij Hop Schoon als enige in Nederland een zogeheten ‘door en door’ reiniging aanbieden. De caravankussens ondergaan twee keer een wasprocedure. Hierna worden de kussens gecontroleerd en desnoods nog een keer gewassen. Na de reiniging krijgen de kussens een vuilafstotende beschermlaag. Op deze wijze zal het vuil zich minder hechten en zijn de kussens beter beschermd tegen vuil. Daarna gaan de kussens onze uitgebalanceerde droogkamers in. Als het droogproces is voltooid worden de kussens netjes in plastic verpakt en zijn ze weer klaar voor een nieuw seizoen!

Dekbedden, slaapzakken, hoofdkussens reinigen

Naast caravankussens kan wasserij Hop Schoon ook dekbedden, hoofdkussens en slaapzakken reinigen.

Caravankussens reinigen bij Hop Schoon

Gemiddeld  € 18,50 per kussen
Inclusief vuilafstotende behandeling
‘door en door’ reiniging als enige in Nederland!
Na reiniging netjes verpakt
Meer dan 35 jaar ervaring!

    

Zelf caravankussens reinigen?

Helaas krijgen wij vaak caravankussens in de wasserij waarvan de hoezen gekrompen zijn, doordat men zelf de hoezen heeft geprobeerd te wassen. Hier kunnen ook wij helaas niets meer aan doen.

Goed om te weten: wij wassen als enige in Nederland het gehele kussen door en door. Dus breng het gehele kussen naar de wasserij. En mocht je denken: professionele reiniging is vast duur. Absoluut niet! De reinigingskosten liggen gemiddeld op € 18,50 per kussen en dat is inclusief het aanbrengen van een vuilafstotende beschermlaag!

Klantenkring caravankussen reinigen

Bij Wasserij Hop Schoon ben jij als particulier ook van harte welkom en kan ook jij profiteren van onze scherpe reinigingstarieven! Daarnaast reinigen
wij de caravankussens voor diverse campings, caravanstallingen, vakantieparken en bungalowparken. 

Algemene voorwaarden
Het reinigen van artikelen is te alle tijden op eigen risico. Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van Hop schoon van toepassing, gedeponeerd bij de K.v.K. Gooi-, Eem- en Flevoland. www.hopschoon.nl/algemene-voorwaarden

“Speciaal vanuit Friesland heb ik onze caravankussens bij Hop Schoon in Nijkerk gebracht om ze te laten reinigen, we kunnen het nieuwe seizoen weer goed beginnen dankzij de mooie schone kussens, bedankt!”
Bergsma, Heereveen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw caravankussen!