06-13142808 / 033-2456921 info@hopschoon.nl

Dekbed & Topdekmatras

reinigen

Waarom reinigen?

Dekbedden en topdekmatrassen zijn de perfecte schuilplaatsen voor huisstofmijten. Het is warm, vochtig  en er is voldoende voedsel aanwezig. Een toename van de populatie huisstofmijten en bacteriën in huis en op het matras wordt vooral veroorzaakt door de betere isolatie van onze huizen, vaak ook in combinatie met centrale verwarming.

Betere nachtrust

Regelmatig je dekbed en topdekmatras laten reinigen levert niet alleen een betere en gezondere nachtrust op, het verlengt ook de levensduur van je dekbed en topdekmatras tot wel vijftig procent. Heb je last van allergieën of bent je astmatisch? Dan geldt het advies om je dekbed en topdekmatras eens per half jaar te laten reinigen. Voor een aangename en schone nachtrust volstaat één reiniging per jaar. Ook voor de reiniging van jouw dekbed en topdek ben je bij ons aan het juiste adres.

Klantenkring

Hop Schoon reinigt voor zowel particulieren als voor diverse hotels, pretparken, vakantieparken en bungalowparken de dekbedden en topdekmatrassen.

Dekbed & Topdekmatras reinigen

Dekbed v.a. € 12,50
Topdekmatras v.a. € 25,50
Hoofdkussen € 5,50
‘door en door’ reiniging als enige in Nederland!
Na reiniging netjes verpakt
Meer dan 35 jaar ervaring!

 

“Met de verhuizing onze dekbedden, hoofdkussens en topdekmatrassen laten wassen. Fijn om weer schone spullen te hebben in ons nieuwe huis! Fijne wasserij!”

Van der Laan, Amersfoort

“Ons dekbed laten reinigen bij Hop Schoon, weer mooi schoon teruggekregen! Goede prijs-kwaliteitsverhouding.”

Gerard, Nijkerk

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw topdekmatras!