06-13142808 / 033-2456921 info@hopschoon.nl

Bootkussens

reinigen

Bootkussens reinigen

Je boot elk seizoen weer vullen met schone en frisse kussens is natuurlijk wenselijk! En als Hop Schoon dat ook nog eens goed, vakkundig én voor een zeer scherpe prijs kan reinigen is de keuze natuurlijk snel gemaakt!

Unieke reinigingsmethode

Mede door de specialistische reinigingsmodule en professionele machines kan Hop Schoon als enige in Nederland een zogeheten ‘door en door’ reiniging aanbieden. Deze unieke procedure zorgt voor een verbluffend en fris eindresultaat. Tevens worden de kussens na reiniging voorzien van een vuilafstotende beschermlaag, op deze wijze zal het vuil zich minder hechten en zijn de kussens beter beschermd tegen vuil!

Bootkussens reinigen

Vanaf € 8,50
Inclusief vuilafstotende behandeling
‘door en door’ reiniging als enige in Nederland!
Na reiniging netjes verpakt
Meer dan 35 jaar ervaring!

 

Jachtzeilen en bootkappen reinigen

Maar ook jachtzeilen en bootkappen zijn bij ons in goede handen, deze elementen hebben nogal wat te verduren van zand en zout. Maar ook van atmosferisch vuil, vogelpoep, vliegjes, algen en andere agressieve vervuiling. Door regelmatige reiniging en impregneren zal het vuil zich minder hechten aan de vezels van het doek. Dit verkleint de kans op scheuren en andere beschadigingen aanzienlijk! Kijk voor de reinigingsprijzen van jachtzeilen en bootkappen hier.

Klantenkring

Hop Schoon reinigt voor zowel particulieren als voor diverse jachthavens, stomerijen en poetsbedrijven voor boten de jachtzeilen, bootkappen en bootkussens.

“Onze bootkussens brengen wij al een aantal jaar naar Hop Schoon in Nijkerk, wij zijn zeer tevreden over de reiniging en de wijze waarop onze bootkussens weer netjes verpakt terugkomen!”

Annet, Loosdrecht

“De buiskappen en bootkussens van mijn boot al een aantal keer laten reinigen bij Hop Schoon, altijd netjes en vlot gereinigd voor een nette prijs. Bedankt!”

Chiel, Laren

“Vanuit Amsterdam zowel onze bootkussens als onze kussens van de loungeset laten reinigen bij de firma Hop Schoon. Ze zijn weer prachtig schoon, wij komen zeker weer terug.”

De Groot, Amsterdam