06-13142808 / 033-2456921 info@hopschoon.nl

Caravankussens

reinigen

Caravankussens reinigen

Wat te doen met je caravankussens na de vakantie? Na elk seizoen je caravan weer vullen met schone en frisse kussens is natuurlijk wenselijk. En als Hop Schoon dat ook nog eens goed, vakkundig én voor een zeer scherpe prijs kan reinigen is de keuze natuurlijk snel gemaakt!

Unieke reinigingsmethode

Mede door de specialistische reinigingsmodule en professionele machines kan Hop Schoon als enige in Nederland een zogeheten ‘door en door’ reiniging aanbieden. Deze unieke procedure zorgt voor een verbluffend en fris eindresultaat. Tevens worden de kussens na reiniging voorzien van een vuilafstotende beschermlaag, op deze wijze zal het vuil zich minder hechten en zijn de kussens beter beschermd tegen vuil!

Caravankussens reinigen

Vanaf € 8,50
Inclusief vuilafstotende behandeling
‘door en door’ reiniging als enige in Nederland!
Na reiniging netjes verpakt
Meer dan 35 jaar ervaring!

 

Klantenkring

Hop Schoon reinigt voor zowel particulieren als voor diverse campings, vakantieparken en bungalowparken de caravankussens.

“Speciaal vanuit Friesland heb ik onze caravankussens bij Hop Schoon in Nijkerk gebracht om ze te laten reinigen, we kunnen het nieuwe seizoen weer goed beginnen dankzij de mooie schone kussens, bedankt!”

Bergsma, Heereveen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw caravankussen!