06-13142808 / 033-2456921 info@hopschoon.nl

Paardendekens

reinigen

Waarom paardendekens reinigen?

Allereerst voor de gezondheid van jouw paard! Ongereinigde dekens zijn een broedplaats voor schimmels, bacteriën, parasieten en luizen welke huidirritatie en infecties kunnen veroorzaken bij paarden. Daarnaast zorgt een tijdige reiniging voor een aanzienlijk langere levensduur en voor kwaliteitsbehoud van jouw deken. Zweet, urine en mest van je paard verzwakken namelijk de kwaliteit van de deken waardoor de deken gemakkelijker kan scheuren. En tot slot zorgt een tijdige reiniging voor het behoud van de isolerende en ademende werking van de deken!

Wat maakt onze paardendekenwasserij uniek?

Naast het feit dat onze paardendekenwasserij beschikt over industriële wasmachines waarvan de wasprogramma’s en reinigingsmiddelen exact op paardendekens zijn afgesteld. Worden de paardendekens na de reiniging onder optimale omstandigheden gedroogd in een professionele droogkamer. Deze unieke droogkamer beschikt over een uitgebalanceerd ontvochtigingssysteem waarnaast de paardendekens tijdens het droogproces zelfs een ozonbehandeling krijgen! En dat allemaal voor de scherpste prijzen!

Klantenkring

Hop Schoon reinigt voor zowel particulieren als voor diverse maneges, ruitershops, dierenspeciaalzaken, handelstallen, dressuurstallen, springstallen en pensionstallen de paardendekens en dekjes!

Reiniging

Paardendeken wassen €11,-
Waterafstotende behandeling €4,-
Zadeldekje reinigen €4,50
Paardendekens en dekjes worden gedesinfecteerd!
Ook repareren wij paardendekens
Meer dan 35 jaar ervaring!

Ervaringen van klanten

“Mijn paardendekens laat ik al jaren hier bij Hop Schoon wassen, ik krijg ze altijd netjes en snel terug en ik vind het fijn dat ze per paardendekens netjes worden ingepakt, zo kan ik ze altijd mooi opbergen voor het nieuwe seizoen.”

Ilse, Nijkerkerveen

“Samen met stalgenoten laten wij onze dekens door Hop Schoon wassen, fijne en voordelige paardendekenwasserij! Paardendekens zijn weer vlot klaar en zijn altijd super schoon.”

Hanneke, Barneveld

“Super paardendekenwasserij! Dekens netjes in het plastic verpakt en een zeer nette prijs, en de reparaties worden ook netjes gedaan voor een nette prijs. Heel fijn!”

Helga, Lunteren

“De paardendekens en dekjes al een aantal keer bij paardendekenwasserij Hop Schoon laten wassen, super service en zeer nette prijs”

Van de Bunt, Nijkerk

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw paardendekens!