06-13142808 / 033-2456921 info@hopschoon.nl

Trouwjaponnen

reinigen

Bruidsjurk reinigen

Wat doet de bruid, nadat de muziek van het trouwfeest verstomd is, met haar exclusieve, dure bruidsjurk? Ook de mooiste dag laat immers zijn sporen na op het voorheen smetteloze textiel. Zelf wassen is echt geen optie, gezien de doorgaans kwetsbare stof en de manier waarop vaak eveneens zeer kwetsbare applicaties zijn aangebracht. Door een combinatie van vakkennis en professionele machines is jouw bruidsjurk bij Hop Schoon in goede handen!

Bruidskleding

Naast het reinigen van trouwjaponnen kunnen wij uiteraard ook de bruidskleding van de bruidegom vakkundig reinigen.

Klantenkring

Hop Schoon reinigt voor zowel particulieren als voor diverse stomerijen en bruidszaken de trouwjaponnen.

Trouwjapon reinigen

€ 75,-
Vakkundige reiniging
Na reiniging netjes verpakt
Meer dan 35 jaar ervaring!

“Bij de bruidszaak kostte het reinigen €250,-, dat vond ik echt te gek. Ik heb op internet rondgekeken en kwam bij Hop Schoon uit. Deze was aanzienlijk goedkoper en mijn trouwjurk hebben ze mooi schoon gekregen en mooi in het plastic ingepakt, aanrader.”

Jeanet, Nijkerk

“Door de fotoshoot in het bos was mijn jurk echt heel smerig, fijn dat Hop Schoon hem toch weer schoon heeft gekregen voor een zeer nette prijs. Ook het pak van mijn man is hier gereinigd.”

Van Diermen, Spakenburg

“Via mijn schoonzus bij wasserij Hop Schoon terecht gekomen, zij had haar trouwjapon hier al laten wassen. Ik heb mijn trouwjapon hier ook laten wassen. Ik ben zeer tevreden en dat voor €75,- netjes!”

Iris, Veenendaal

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw bruidskleding!