033-2456921 info@hopschoon.nl

Je boot elk seizoen weer vullen met schone en frisse kussens en zeilen is natuurlijk wenselijk! En als Hop Schoon dat ook nog eens goed, vakkundig én voor een zeer scherpe prijs kan reinigen is de keuze natuurlijk snel gemaakt!

Unieke reinigingsmethode
Mede door de specialistische reinigingsmodule en professionele machines kan Hop Schoon als enige in Nederland een zogeheten ‘door en door’ reiniging aanbieden. Deze unieke procedure zorgt voor een verbluffend en fris eindresultaat. Tevens worden de kussens en zeilen na reiniging voorzien van een water- en vuilafstotende beschermlaag, op deze wijze zal het vuil zich minder hechten en zijn de kussens en zeilen beter beschermd tegen vuil.

Jachtzeilen, buiskappen en bootkappen reinigen
Jachtzeilen, buiskappen en bootkappen hebben nogal wat te verduren van zand en zout. Maar ook van atmosferisch vuil, vogelpoep, vliegjes, algen en andere agressieve vervuiling. Door regelmatige reiniging en impregneren zal het vuil zich minder hechten aan de vezels van het doek. Dit verkleint de kans op scheuren en andere beschadigingen aanzienlijk!

Klantenkring
Hop Schoon reinigt voor zowel particulieren als voor diverse jachthavens, stomerijen en poetsbedrijven voor boten de jachtzeilen, bootkappen en bootkussens.

Prijslijst

  • Bootkussens vanaf €8,50
  • Jachtzeilen, buiskappen en bootkappen €8,50 per m²

De prijzen zijn inclusief BTW en inclusief heeft aanbrengen van een water- en vuilafstotende beschermlaag!